NASLOVNICAPOLITIKA

Mladež HDZ-a grada Slatine izabrala novo vodstvo

Na izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a koja je održana danas, 31.10.2023. godine Tomo Tomić izabran je za predsjednika Gradskog odbora Mladeži HDZ-a grada Slatine. Za potpredsjednike Gradskog odbora Mladeži HDZ-a izabrani su Arnella Beneš, Goran Kizivat, Luka Repić te Andrej Strupar, dok je za člana predsjedništva izabran Josip Cader, a za tajnicu Tena Bilandžija.

Osim predsjedništva izabrani su i novi članovi Gradskog i Nadzornog odbora, kao i izaslanici za Izbornu skupštinu mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije. Novoizabrani članovi Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Slatina su Livio Brozović, Antonela Cmrk, Dino Dudović, Mislav Grgić, Alen Vilček te Ana Marija Porga. Novi članovi Nadzornog odbora su Noa Fazekaš, Matej Dunković i Tomislav Bilandžija.

Novoizabrani predsjednik Tomo Tomić zahvalio je svim biračima na ukazanom povjerenju:

„Velika mi je čast i zadovoljstvo biti na čelu Gradske organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine. Nakon razdoblja od 2 godine u kojima nismo imali izbora, pred nama je razdoblje u kojemu u periodu od dvije godine imamo čak 4 izborna ciklusa. Svi izabrani su vrlo kvalitetni, obrazovani i sposobni članovi i vjerujem kako će ovo politički izazovno razdoblje svima nama donijeti nova iskustva, ali i uspjehe. Svima nama je cilj proširiti članstvo i zainteresirati mlade za politiku općenito te pokazati kako kroz politiku možemo utjecati na bolje uvjete života svih nas, ali i svih građana grada Slatine.“

(mf, HDZ Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button