NASLOVNICASPORT

Mladci Apokalipse dominantno uzeli Futsal cup Zagreb!

Odličan posao odradili su mladi članovi MNK Apokalipse iz Nove Bukovice uzrasta U-13  tijekom proteklog vikenda u Zagrebu gdje su i više nego premoćno osvojili prestižni 12. međunarodni futsal turnir imena Futsal cup Zagreb. Radi se o jednom od najjačih turnira u regiji u futsalu na kojem se u 6 uzrasnih kategorija mladi fustsal majstori u dvoranama diljem Zagreba bore za titulu najboljih. Organizator ovog turnira je renomirani hrvatski fustal prvoligaš MNK Uspinjača Gimka.

Sjajna selekcija Apokalipse vođena braćom Petrović natjecala se u dobnoj skupini U-13 u dvorani na zagrebačkom Velesajmu, a svoj je put ka pobjedničkom tronu krenula s dvije pobjede u skupini, protiv Futsal akademije sveti Patrik iz Županje rezultatom 6:2, te demoliranjem vršnjaka predstavnika domaćina Uspinjače Gimka s ogromnih 7:0.

S prvog mjesta u skupini put ih je u četvrtfinalu naveo na zagrebačkog predstavnika MNK Route 66 kojeg su deklasirali rezultatom 4:0 uz  tri pogotka Dominika Babića. Škola futsala Trnovica iz Bosne i Hercegovine uspjela je u utakmici polufinala postići ”čak” dva pogotka Apokalipsi no ništa im to nije vrijedilo jer im je družina Apokalipse podarila 5 lakih komada. I ponovno je nezaustavljiv bio Babić strijelac čak 4 gola. Nešto mali teži posao Apokalipsu je čekao u finalnoj utakmici no i članovi MNK Futsal Crnice iz Šibenika morali su nakon poraza 2:5 čestitati daleko najboljoj ekipi  turnira konkurencije U-13  fantastičnim malonogometašima Apokalipse. Pogađate, Babić je zabio i u toj finalnoj utakmici, tri puta (?!), a dva puta je pogodio i Bračun. Dominacija Apokalipse na zagrebačkom turniru dodatno je ojačana s još tri pojedinačne nagrade. Fantastični Dominik Babić tako je osim titule najboljeg strijelca pokupio i trofej namijenjen najboljem igraču turnira. Osim Babića u najbolju ”petorku” turnira odlukom stručne komisije uvršten je još jedan član Apokalipse Kristijan Ognjenović. Apokalipsa je do prvog mjesta u Zagrebu došla u sastavu Leo Bračun, Matej Bračun, Tin Bubanović,Roberto Gorički, Alen Pipek, Vlatko Tutić, Luka Tomac, Tomislav Volenik, Kristijan Ognjenović i Dominik Babić pod dirigentskim štapićem dvojca Dražen i Dario Petrović.

(dj/ Foto: facebook)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button