DOGAĐANJANASLOVNICA

Mjesni odbor Potočani organizirao tradicionalnu proslavu Međunarodnog praznika rada u Potočanskom rekreacijskom centru

Mjesni odbor Potočani i ove je godine organizirao svoju tradicionalnu proslavu Međunarodnog praznika rada u Potočanskom rekreacijskom centru, popularnom „PRC-u“, a uz potporu Grada Slatine i drugih sponzora.

– Iako nam je korona malo poremetila aktivnosti, nastojimo zadržati dugogodišnju tradiciju proslave Međunarodnog praznika rada te nam je drago i ove godine ovdje vidjeti poprilično veliki broj posjetitelja. Budući da je najavljeno promjenljivo vrijeme s mogućom kišom ove je godine izostao malonogometni turnir, koji ćemo nastojati svakako održati iduće godine, no to ni najmanje nije poremetilo dobru atmosferu uz razne druge aktivnosti. Mnogi su iskoristili lijepo vrijeme i prekrasnu prirodu za šetnju i druge zanimljivosti poput viseće kuglane ili košarke, – ispričao nam je predsjednik Mjesnog odbora Potočani Elvis Mališ koji je potom bio zaduženi za podjelu izvrsnog graha pripremljenog od strane provjerenog „majstora kotlića“ koji tu tradiciju održava već pet godina, Darka Vujića. U ovom majstorskom poslu pomogli su mu njegov sin Mate Vujić, Josip Puljek i Nedjeljko Horvat.

– Drago mi je što se u Potočanima godinama njeguje ova tradicija, a prvosvibanjska svečanost iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja, – istaknuo je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji je u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića obišao Potočanski rekreacijski centar.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button