NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Mirovine u Slatinskoj banci od 28. ožujka na bankomatima, a od 30. ožujka i u poslovnicama

Slatinska banka d.d. obavještava korisnike mirovina, da će svoje mirovine moći podizati već od subote, 28. ožujka na bankomatima, a od ponedjeljka, 30. ožujka i u poslovnicama.

Slatinska banka ujedno koristi priliku naglasiti da je ukinula naknadu za podizanje gotovine debitnim karticama na bankomatima drugih banaka kako bi se olakšalo funkcioniranje u ovoj situaciji.

– Koristite bankomate što više kako biste izbjegli dolazak u poslovnicu samo zbog gotovine. Pitajte rodbinu i osobe od povjerenja za pomoć oko rukovanja bankomatom ako niste sigurni, ali budite oprezni. PIN svakako unesite sami i pri tom se zaštitite da drugi ne vide. U centrali Slatinske banke u Slatini bit će vam osigurana pomoć i s naše strane.

Podsjećamo da plaćanja u trgovinama možete obavljati karticama.

Ako se služite internetom, i/ili imate pametni telefon, preporučujemo da se usmjerite na usluge mobilnog i/ili internet bankarstva. Ukoliko nemate ugovorenu uslugu, moguće je ugovoriti uslugu pri samo jednom dolasku, bez naknade za prva 3 mjeseca vođenja.

Ukoliko je vaš dolazak u poslovnicu neophodan, molimo vas da se pridržavate uputa izdanih od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i naputaka u samoj poslovnici. U poslovnicu ulazi po jedan klijent, a dok čekate u redu pripazite na sigurnu udaljenost od 2m.
Sve mjere koje provodimo su radi prevencije širenja korona virusa jer zdravlje nam je najvažnije! Provedbom mjera zaštite brinemo o sebi i drugima, – poručuju iz Slatinske banke.

Zbog osiguranja kontinuiteta poslovanja, sve poslovnice Slatinske banke rade smanjenim kapacitetom, radnim danom od 9:00 do 13:00 sati, dok je poslovnica u Pitomači privremeno zatvorena.

Slatinska banka

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button