CORONAVIRUS INFO

Miroslav Venus: Cijepiti se mogu i oni koji su mlađi od 65 godina, važno je da se jave svom obiteljskom liječniku i dobiju termin

Otvaranjem cijepnih punktova na području Virovitičko-podravske županije, u Virovitici, Slatini, Orahovici i Pitomači, na području VPŽ provodi se treća faza cijepljenja.

– Treću provodimo, a mi već završavamo s drugom fazom. Inače, svi oni koji su mlađi od 65 godina, a žele se cijepiti, trebaju se javiti svom izabranom liječniku kako bi dobili zakazani termin, a oni koji nemaju liječnika, trebaju se javiti u Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije (www.zzjzvpz.hr) gdje će dobiti potrebne informacije – naglašava nam dr. Miroslav Venus, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ i član Stožera civilne zaštite VPŽ.

Punktovi za cijepljenje su u Virovitici i Slatini, te u Orahovici i Pitomači. U Virovitici i Slatini se može cijepiti i „drive in“ sistemom.

– Ako se organizirano žele cijepiti djelatnici neke tvrtke ili obrta, mogu se javiti u HGK Županijsku komoru Virovitica ili pak u Područnu obrtničku komoru Virovitičko-podravske županije. Cjepiva ima dovoljno i želja nam je da što prije procijepimo stanovnike naše županije – podcrtava Venus.

Inače, Virovitičko-podravska županija je, po davanju druge doze, među pet najuspješnijih županija u Hrvatskoj, čime se pokazuje odlična organizacija cijepljenja na našem području, posebice „drive in“ sistemom, jer smo po tome bili prvi u Hrvatskoj.
(www.vpz.hr/Foto: Matija Rođak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button