DOGAĐANJANASLOVNICASPORTUncategorized

Miran Janečić novi predsjednik NK Slatina

Danas je održana izvještajno-izborna skupština Nogometnog kluba Slatina na kojoj su članovi birali novo vodstvo na naredno mandatno razdoblje od 4 godine.

Dužnost predsjednika povjerena je Miranu Janečiću, a potpredsjednika Mati Bubašu. Sportski direktor i dalje će biti Darko Kupres. U upravni odbor još su izabrani Željko Stipanić, Zdravko Prlić, Dražen Petrinjak, Oliver Jukić, Stjepan Šuntić, Milan Vurdelja, Miodrag Vukomanović i Heino Pejakić. Predsjednik nadzornog odbora je Vlado Međumurac, a preostali članovi istog Đuro Beneš i Mensur Osmanović.

Novoizabrani predsjednik Janečić zahvalio je na članovima na ukazanom povjerenju, a iskoristio je priliku da se zahvali dosadašnjem predsjedniku Vladi Međumcu na svemu što je odradio za klub u prethodnom razdoblju. U planovima novog predsjednika je primarno održavanje daljnjeg uspješnog rada s mladima, odnosno djecom, a također izrazio je zadovoljstvo trenutnim rezultatima prve momčadi pa će se tu bazirati na daljnji iskorak. Štoviše, intimna mu je želja u mandatu pokušati  klub dovesti na razinu ranga više odnosno treće lige. To neće biti nimalo lak posao s obzirom na iz godine u godinu sve manje prihode. O tome je članove kluba izvijestio tajnik  Ilija Nikolić s pravom se pohvalivši da su uz prilično skromni proračun od 235 000 kuna uspjeli ne samo iznijeti godinu već i ostvariti sasvim solidan rezultat odnosno spomenuto trenutno 3. mjesto prve momčadi u natjecanju četvrte lige. U planu za ovu godinu je i sanacija klupskih prostora i što prije pronalaženje najboljeg rješenja problema vlastitog navodnjavanja nogometnih terena. Naime zbog skromnih primanja klub već nekoliko godina nije u stanju navodnjavati ”punom parom” postojeće terene, a taj problem moguće je jedino riješiti iskopavanjem vlastitih bunara. Riječ je na skupštini imao i trener prve momčadi Dario Petrović. Informirao je o tome kako teku pripreme i koje bi još radnje valjalo poduzeti prije skorog početka nastavka natjecateljske sezone. S kvalitetom igračkog kadra je zadovoljan no ne i kvantitetom. Želja mu je s obzirom na podosta problema sa ozljedama, ali i čestim ”kartonima” proširiti kadar s bar još dva igrača. Gledajući nešto dužu projekciju Petrović je istaknuo kako bi volio da okosnicu momčadi  u dogledno vrijeme čine mladi ”domaći” igrači, a kojih je u aktualnom kadru samo trojica.  Završnu riječ imao je Vlado Međumurac. Dugogodišnji predsjednik kluba osvrnuo se na sve ono što se događalo i odradilo za vrijeme njegova mandata, a također s obzirom na veliku ljubav prema klubu rekao je da će i dalje biti spreman pomoći koliko god bude mogao.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button