NASLOVNICAŽUPANIJA

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije bit će pokrovitelj 26. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023.

„Uvjereni kako će i 26. Viroexpo rezultirati velikim brojem novih aktivnosti, s ciljem jačanja poduzetništva i turističke promidžbe, sa zadovoljstvom prihvaćamo pokroviteljstvo nad 26. Međunarodnim sajmom gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023“, stoji u dopisu navedenog ministarstva koji je potpisala ministrica Nataša Tramišak.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije godinama je stabilan partner našeg sajma, a tako će biti i ove godine. Podsjetimo, Zemlja partner ovogodišnjeg sajma će biti BiH, a Županija partner – Ličko-senjska županija. Sajam će se održati od 17. do 19. veljače u Virovitici. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.
(www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button