DOGAĐANJANASLOVNICA

Ministarstvo hrvatskih branitelja odobrilo Gradu Slatini 40.000 kuna za Spomen-obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u G. Miholjcu

Ministarstvo hrvatskih branitelja RH odobrilo je sufinanciranje projekta gradnje Spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Parku hrvatskih branitelja u slatinskom prigradskom naselju Gornji Miholjac, koji je Grad Slatina u suradnji s Gradskom organizacijom Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Slatine, prijavio na Javni poziv Ministarstva hrvatskih branitelja za sufinanciranje izgradnje, postavljanja ili uređenja spomen-obilježja žrtvama stradalim u Domovinskom ratu, sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2019. godini.

Ova lijepa vijest stigla je u slatinsku Gradsku upravu današnjom dostavom Ugovora kojim se Ministarstvo hrvatskih branitelja obvezuje na sufinanciranje spomenutog spomen-obilježja u iznosu od 40.000,00 kuna, a za koje je idejno rješenje izradila projektantica Samanta Rešetar, slatinske tvrtka Modelarch d.o.o.
(Mihaela Feldi/Foto: Modelarch d.o.o.)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button