DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Miljevčani neokrznuti do titule

Po prvi puta na slatinskom ”Staroškolskom” do samog kraja je otišla ekipa NK Miljevci. I to sasvim zasluženo. Turnirom su prošli bez poraza, a iako i sami podosta mladi u finalu su za protivnike imali još mlađe članove Kinder surprise-a, i upravo je to veće iskustvo bilo odlučujući faktor te utakmice. Kada je bilo stani pani proradila je ljevica sjajnog Ibričića za možda i najljepši gol turnira, a posao je u nastavku okončao Šarec i to pomalo neobično, glavom, na asistenciju Jozića. Tako je završila posljednja utakmica turnira, no gledatelji su i danas tijekom cijelog programa mogli uživati u klasnom malom nogometu.

Kako smo već i najavili ovo izdanje turnira ostat će upamćeno po nadolazećem velikom valu mladih igrača koji su gotovo preko noći preskočili ne jedan razred, nego cijelu srednju školu svojim sjajnim igrama završivši odmah na malonogometnom fakultetu. Posebno se to odnosi na definitivno najveće iznenađenje turnira članove Kinder surprise-a, koji su u ova dva dana osvojili publiku svojim brzim gotovo letećim nogometom. Iako bez kilograma, ali s viškom centimetara, ova je mlada družina igrom i rezultatom u polufinalu unakazila ambicije favoriziranih i puno fizički jačih osvajača ovog turnira Last baj baja. Konačno ”Dječje iznenađenje” upropastili su tek u finalu Ibričić, Jozić, Nikšić i ostala kompanija NK Miljevaca za koju su igrali majstori hakla iz Mikleuša, Borika, Slatine, Čačinaca i Ćeralija.

U utakmici za treće mjesto tek tada igrači kompletirani Kraš ekspres stvorio je lijepu zalihu koju su u finišu skoro dostigli već prilično umorni članovi Last baj baja.

Na turniru je odigrana i revijalna utakmica između MNk Slatine i jedne zanimljive selekcije vrsnih haklera iz svih dijelova županije koju je vodio Samuel Spudić. U njoj je pobjednika odlučila inspiracija Marina Vukomanovića.

Za najboljeg igrača proglašen je uvijek razigrani Mario Jozić. Dominik Nikšić bio je nesavladiv praktički cijeli turnir, a i kada je bilo vruće kestenje iz vatre u službi svoje pobjedničke ekipa vadio je upravo mladi Nikšić. Posebno raspoložen ove je godine bio Boris Bihar, a kada je tako golovi padaju kao na traci, no Borisu i njegovoj ekipi ostat će žal za gubitkom pobjedničkog postolja. Turnir je odlično odradila sudačka četvorka Loparac, Valent, Kokorić, Fabijanac. Nagrade najboljima  dodijelili su dogradonačelnik Bojan Plantak i predsjednik Zajednice športskih udruga Davor Butorac. Dečkima iz MNK-a valja čestitati na još jednom sjajno odrađenom poslu kojim je Slatina dobila još jedan itekako atraktivan poklon za 722.rođendan, a brojna publika mjesto i događaj kojeg će s nestrpljenjem čekati do ponovnog susreta iduće godine.

2.dan:

CB Strong – Kraš ekspres 0:4 (Vukomanović 3, Rupčić)

OPG Dmitrović – Ključ 13 3:0 (b.b.)

Kinder surprise – CB Strong 6:0 (Kapetanović 2, Znika 3, Šuntić)

NK Miljevci – Kiki bomboni 1:1 (Ibričić/Bogati)

CB Jura last baj baj – Komrad 1:0 (Bočkaj-ag)

Slatinska banka – Nk Miljevci 0:3 (Jozić 2, Nemet)

Polufinalne utakmice:

CB Jura last baj baj – Kinder surprise 1:5 (Bihar/Znika, Kapetanović, Šuntić, Kurtić, M.Kolembus)

Kraš ekspres – NK Miljevci 1:1 (0:3-6m) (Giber/Jozić)

Utakmica za 3.mjesto:

CB Jura Last baj baj – Kraš ekspres 2:3 (Lah, Ojurović/Vukomanović 2, Rupčić)

Revijalna utakmica:

MNK Slatina  – Hakleri VPŽ 1:3 (Kocić/Vukomanović 2, A.Vuzem)

MNK Slatina: Nikšić, Bošnjak, Kocić, Knežević, Štefanović, Bihar, Kurtić, Lah, Stjepić, Bogati

Hakleri VPŽ: Kolesarić, Spudić, Nemet, J.Vuzem, A.Vuzem, Milinović, Jozić, Ibričić, Vukomanović, Rupčić

Finale:

Kinder surprise       0

NK Miljevci              2

Kinder surprise: Stjepanović, Šuntić, D.Kapetanović, M.Kapetanović, Znika, I.Kolembus, M.Kolembus, Kurtić, Šterl

NK Miljevci: Nikšić, Šarec 1, Pejazić, Jozić, Ibričić 1, Matota, Špoljarić, Nemet

Najbolji igrač: Mario Jozić (NK Miljevci)

Najbolji vratar: Dominik Nikšić (NK Miljevci)

Najbolji strijelac: Boris Bihar (CB Jura Last baj baj)

dj

Foto: Damir Jukić


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org