Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICA

Milenko Obradović stari-novi predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Slatine

Danas je u Hrvatskom domu u Slatini održana konstituirajuća sjednica Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Slatine na kojoj je prisustvovalo jedanaest vijećnika uz nazočnost zamjenika župana Virovitičko-podravske županije Igora Pavkovića i slatinskog paroha Dragana Gaćešu.

Sve prisutne na početku je u ime Grada Slatine i gradonačelnika Denisa Ostrošića pozdravio pročelnik Stručne službe Krunoslav Šarabok koji je ujedno i otvorio sjednicu.

Nakon izbora komisije za mandatna pitanja i za provedbu izbora za predsjednika i zamjenika predsjednika Vijeća održano je tajno glasovanje te je za predsjednika Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Slatine ponovno izabran Milenko Obradović, a za njegovu zamjenicu Mara Peterko.

Čestitke novoizabranom rukovodstvu uputio je dožupan Pavković, pohvalio rad slatinskog Vijeća srpske nacionalne manjine, te vijećnicima zaželio puno uspjeha u provedbi novih projekata.
Zahvalu na ponovno ukazanom povjerenju izrazio je na kraju predsjednik Milenko Obradović koji se ujedno zahvalio Gradu Slatini na uspješnoj suradnji u sklopu koje je Vijeću ustupljen prostor na korištenje kako bi im olakšali rad na dobrobiti svih građana na slatinskom, ali i području cijele županije.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button