POLITIKA

U Mikleušu održan veliki predizborni skup i 27. obljetnica osnivanja Hrvatske demokratske zajednice

Mnoštvo mještana općine Mikleuš, u Mjesnom domu u središtu Mikleuša, nazočilo je velikom predizbornom skupu i 27. obljetnici osnivanja HDZ-a. Na skupu su predstavljeni kandidati koalicije HDZ, HSLS, HSP dr. Ante Starčević, HSP i HDSSB za Virovitičko-podravsku županiju, kao i kandidati HDZ-a i HDSSB-a za Općinsko vijeće Mikleuša.
Predizbornom skupu i obljetnici nazočili saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić, kandidat za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, kandidati za njegove zamjenike Marijo Klement i Darko Žužak, pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, županijski predsjednik HDSSB-a Igor Češek, potpredsjednik HDZ-a VPŽ gradonačelnik Orahovice Josip Nemec, općinski načelnici i kandidati HDZ-a za načelnike: domaćin Milan Dundović (Mikleuš) Željko Vencl (Nova Bukovica), Siniša Horvat (Suhopolje), Tomislav Durmić (Zdenci), Mato Damjan (Crnac), Mirko Mališ (Čačinci), Mirko Rončević (Čađavica), Berislav Androš (Sopje), predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Mikleuš Ivan Kanski, kandidat za zamjenika načelnika Mikleuša Dalibor Lipovac…

Nakon predstavljanja liste HDZ-a za Općinsko vijeće, nazočnima se obratio kandidat za načelnika i aktualni načelnik Općine Mikleuš Milan Dundović, koji je podsjetio na izgrađene vodovodne mreže na području općine, uređenja mjesnih domova, asfaltiranje cesta, izgradnju nogostupa, dječjih igrališta:
– Iako smo mala općina, s malim općinskim proračunom, uz pomoć našeg ministra Tomislava Tolušića, saborskog zastupnika Josipa Đakića i Virovitičko-podravske županije, napravili smo puno za dobrobit svih naših mještana. Od završenih projekata posebno bih naglasio završetak vodoopskrbne mreže na području svih naselja općine Mikleuš – kazao je Dundović.

Nazočnima se obratio i županijski predsjednik HDSSB-a Igor Češek:
– Načelnik Dundović do sada je učinio puno za ovu općinu, to smo prepoznali i mi u HDSSB-u te odlučili zajedno nastupiti na predstojećim izborima. Svi dosadašnji projekti, ali i budući, govore o brizi našeg načelnika i budućeg načelnika za svoje mještane i naporima koje ulaže za njihov ugodniji i dostojanstveniji život u ovoj općini.
Predstavljeni su i kandidati koalicije HDZ – HSLS – HSP – HSP dr. Ante Starčević – HDSSB liste za Županijsku skupštinu čiji je nositelj Tomislavom Tolušićem.

Prisutnima se potom obratio kandidat HDZ-a za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović:
– Imao sam priliku raditi s današnjim ministrom, tadašnjim županom Tomislavom Tolušićem i moj cijeli program nastavak je zajedničke politike Hrvatske demokratske zajednice za Virovitičko-podravsku županiju. Završavamo projekte navodnjavanja, a i poticaji konačno stižu na vrijeme. Smatram da ćemo s njim kao nositeljem liste osvojiti većinu u Županijskoj skupštini i nastaviti provoditi sve započete projekte – rekao je Andrović.

Prisutne je pozdravio i predsjednik županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik Josip Đakić:
– Vaš načelnik borio se za vas i dao sve od sebe. Ono što je on napravio s malim i skromnim općinskim proračunom je jako puno. On ima potporu i od ministra Tolušića, i u Županiji, i mene u Saboru i svih naših ljudi koje imamo u Zagrebu. U svakoj općini na području Virovitičko-podravske županije bili su načelnici iz redova HDZ-a, a uvjereni smo da će tako biti i dalje te ćemo skupa s koalicijskim partnerima nastaviti odrađivati projekte za boljitak i sigurnu budućnost za sve koji žive na području naše županije – naglasio je Đakić. (www.hdz-vpz.com)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button