Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Metaluna ranč obogatio turističku ponudu grada Slatine

Mali ranč u mjestu Kozice početkom listopada je otvorio svoja vrata za posjetitelje. To je jedini ranč na slatinskom području na kojem možete vidjeti magarce i konje, zagorske purane te iste hraniti, četkati i dirati.

Dolaskom jesenskih hladnijih i prirodno bogatih dana, ranč je u svega tjedan dana posjetilo 300-tinjak posjetitelja iz različitih dijelova Virovitičko- podravske županije.

Odredište ranča za svoju terensku nastavu povodom Dana kruha odabrali su i mališani Osnovne škole Suhopolje te njih 170-ak, zajedno sa svojim učiteljicama, proveli su dan u prirodi, sa životinjama. U sklopu terenske nastave, djeca su jahala na konjima, hranila magarce, pekli sljezove kolačiće na otvorenoj vatri, brali jabuke, proučavali pčelinje košnice, igrali starinske igre poput utrke skakanja u vrećama, bacanja potkove i ručnog trijebljenja kukuruza. Također su se okušali i u mužnji magarice.

Ranč je otvorio svoja vrata za sve posjetitelje te isti možete posjetiti svaku nedjelju od 13-18 sati. U sklopu ulaznice možete četkati i hraniti magarce te kušati svježe magareće mlijeko. Ranč nudi i mogućnost jahanja na konju za sve uzraste. Jahanje je potrebno prethodno najaviti. Svojom ponudom i otvaranjem vrata, ranč Metaluna je obogatio turističku ponudu grada Slatine s obzirom na to da je najavu dolaska najavilo nekoliko osnovnih škola, vrtića te različitih udruga sa šireg područja Virovitičko-podravske županije.

(nm/Izvor: Metaluna)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button