DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Meljani ponovno sjajni domaćini Gradu Slatini

Treću godinu za redom u Donjim Meljanima odigrana  je nogometna utakmica između kluba domaćina Meljana i selekcije koja se okuplja pod imenom Grad Slatina i prijatelji. Na taj način i ovo malo uredno prigradsko naselje obilježava Dan grada Slatine, a i ovaj put domaćinstvo su odradili savršeno besprijekorno organiziravši ovaj susret koji sad već pomalo pušta korijenje jedne tradicije koja bi mogla potrajati još tko zna koliko godina.

Što se tiče samog susreta selekcija Grada za ovu je prigodu susretljivošću MNK i NK Slatine “posudila” nekoliko njihovih igrača kako bi mogli dostojno parirati domaćinima. I upravo ti igrači bili su prevaga koja je im je donijela pobjedu rezultatom 3:1. Imali su domaćini i rano vodstvo preko Marovića te još nekoliko dobrih prigoda koje su većinom stizale iz kontra napada, no ipak mreža koncentriranog Lorenca više se nije tresla. Pogodak odluke stigao je sredinom drugog dijela kada je nakon nekoliko lijepih lažnjaka solo akciju završio Dorian Bogati, a još jednom mrežu domaćina utrčavši iz drugog plana, prema navodima domaćina možda čak i mrvicu prebrzo aludiravši na zaleđe, zatresao je Hudoletnjak. No rezultat je s obzirom na ovu prigodu i ovo lijepo druženje tu bio i najmanje važan.

Ni ove godine nije izostala niti razmjena prigodnih darova u znak sjećanja na ovaj susret, a koje su obostrano jedan drugome uručili trener domaće momčadi Saša Teodorović i gradonačelnik Denis Ostrošić. Gostoljubivi domaćini poveli su nakon toga svoje drage goste na zajedničko druženje i večeru u prostorima svog prekrasnog mjesnog doma.

 

Prijateljska utakmica povodom Dana grada Slatine

MELJANI                                         1

GRAD SLATINA I PRIJATELJI         3

Donji Meljani. Sudac: Damir Bogati. Strijelci: 1:0 – Marović (7), 1:1 – K. Gojmerac (10-ag.), 2:1 – Dor. Bogati (32), 3:1 – Hudoletnjak (39)

MELJANI: J. Gojmerac, K. Gojmerac, Presječan, V. Kunštek, Perkovac, Salaj, Moslavac, Trbojević, Main, Marović, Krpačić, Pandur. Trener: Saša Teodorović

GRAD SLATINA I PRIJATELJI: Lorenc, Žagar, Ljekaj, Dom. Bogati, Jukić, Hess, Kufner, Kunštek, Hudoletnjak, Dor. Bogati, Valpovac. Izbornik: Krunoslav Šarabok

Damir Jukić

Foto: df & dj

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button