Home / NASLOVNICA / Međunarodni dan mladih 12. kolovoza

Međunarodni dan mladih 12. kolovoza

Međunarodni dan mladih obilježava se s ciljem uključivanja mladih u društvo, odnosno s ciljem da mladi pokažu svoj potencijal, znanje, da svojim idejama, entuzijazmom, aktivnošću i svojom snagom privuku pažnju na važna pitanja koja se tiču kvalitete života mladih i drugih globalnih pitanja.

Virovitičko-podravska županija prepoznala je važnost mladih u kvaliteti života zajednice, te je sukladno navedenom, Županijska skupština Virovitičko-podravske županije osnovala Savjet mladih Virovitičko-podravske županije koji će svojim radom nastojati poboljšati kvalitetu života mladih u našoj zajednici.

Savjet mladih djeluje kao savjetodavno tijelo Županijske skupštine, a zadaća njegovih članova je zagovaranje i promicanje prava, potreba i interesa mladih na regionalnoj razini.

Cilj savjeta mladih Virovitičko-podravske županije je poticanje svih lokalnih jedinica samouprave na osnivanje savjeta mladih s ciljem aktivnog uključivanja mladih ljudi, sudjelovanja u postupku i procesu službenog donošenja odluka od strane predstavnika vlasti.

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije ovim putem čestita Međunarodni dan mladih svim mladima  koji svojim znanjem, idejama i aktivnostima pridonose unaprjeđenju hrvatske politike za mlade te poboljšanju kvalitete života svih građana Republike Hrvatske.
(mf/Izvor: Savjet mladih VPŽ)

x

Check Also

Grad Slatina osigurao potpore za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na slatinskom području

Temeljem Odluke za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Slatine koju je ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org