NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Među 19 odabranih: Slatinčanka Valentina Jelenčić jedna je od kandidatkinja za Miss Universe Hrvatska

U subotu su djevojke otputovale u Austriju gdje su odradile pripreme. Tamo su odradile prvo fotografiranje te uvježbavanje koreografije. Djevojke moraju biti u top formi da bi ‘zasjale’ 13. ožujka na natjecanju. Mjesecima su se pripremale kako bi svaki dio tijela izgledao savršeno. Treninzi su dio njihove svakodnevice, a na čokoladu i čips ne smiju ni pomisliti, tu su za njih brokula, mrkva i celer. U visokim petama hodaju više nego u kućanskim papučama, a kupaćih kostima imaju više nego hlača i majica. Iza njih su teške pripreme, a najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, bit će veliki dan u životu za tri tjedna. Među 19 odabranih je i Slatinčanka Valentina Jelenčić.

Prije nekoliko dana počele su pripreme za veliko finale. Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama je dom bio luksuzni hotel u centru Zagreba, a dani ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Matije Vuice, kupaćih kostima Pletix, Baldininijevih cipela i KiK Textillien dnevne odjeće.

U subotu su djevojke otputovale u Austriju, točnije u Graz gdje su odradile ostatak priprema. Tamo su odradile prvo službeno fotografiranje portreta pred kamerom te uvježbavanje koreografije. Djevojke moraju biti u top formi kako bi ‘zasjale’ 13.ožujka na natjecanju. Djevojkama se na pripremama pridružila i Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019., a kojoj će od ovogodišnjih finalistica ona predati krunu Zlatarne Dodić. Pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske samo će jedna djevojka steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

Finalistice Miss Universe Hrvatska 2020.:

 1. Iva-Mila Brigljević, 22, Petrinja
  2. Zrinka Ćorić, 18, Dubrovnik
  3. Marinela Grljušić, 18, Brestovac
  4. Andrea Erjavec, 19, Perušić
  5. Klara Jelača, 19, Split
  6. Valentina Jelenčić, 24, Slatina
  7. Katarina Klarić, 20, Zagreb
  8. Klara Kokić, 22, Pridraga/Zadar
  9. Mirna Naiia Marić, 21, Zadar
  10. Daria Matić, 22, Split
  11. Josipa Mijatović, 18, Zagreb
  12. Ela Nalevka, 19, Bjelovar
  13. Valentina Nežić, 23, Sesvete
  14. Ivana Pravdica, 21, Rijeka
  15. Tea Radić, 21, Zagreb
  16. Melany Stojanov, 23, Zadar
  17. Ivana Šep, 27, Zagreb
  18. Jela Vukadin, 26, Split
  19. Maria Elena Vukić, Split.

Originalni tekst možete vidjeti OVDJE.
(www.24sata.hr, Fotografija: Facebook)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button