NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Maskirani „Zečići“ oduševili cijeli grad

Ludujmo, pjevajmo, veselo u glas, nek radost prati i nas i vas…. odjekivali su stihovi popularne fašničke pjesme ulicama našeg grada kad je kroz njega prošetala povorka od 200-tinjak maskirane djece iz Dječjeg vrtića Zeko.
Svojim su osmijesima, maštovitim kostimima i maskama uljepšali pokladni utorak stanovnicima Slatine i izmamili mnoge osmjehe i lijepe komentare.

Djeca su druženje nastavila u vrtićkoj dvorani gdje su odgojiteljice vrtića na opće oduševljenje mališana osmislile atraktivne igre i plesove. Svaka od njih je pokazala svoju kreativnost, kompetentnost, maštovitost i ono najvažnije za ovo zvanje veseli dječji duh koji se krije u svakom od nas.
Na prigodan način u proslavu su se uključile i jasličke skupine i polaznici programa predškole.
„Ples pod maskama“ uz veselu pjesmu potrajao je do ručka, a mališani su ostali kostimirani sve dok malene princeze, super heroje, čarobnjake, policajce i Elze nije svladao umor i san im došao na oči.

– Zahvalila bi se svim djelatnicima vrtića Zeko koji svojom nesebičnim radom, velikim srcem i kreativnim idejama uljepšavaju, ne samo ovaj dan, nego svaki dan djece našeg vrtića, a osobito slatki pozdrav svi zajedno šaljemo našim kuharicama zbog kojih su malene maškare slasnim krafnama omastile brke, nakon plesanja, igre i trke, – poručila je zamjenica ravnateljice vrtića Tamara Dorić.
(Mihaela Feldi/Foto: DV Zeko)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button