NASLOVNICAOPĆINE

”Maskenbal u Sopju 2023.”: Arapin i deva izabrani za najmaštovitiju masku

Nakon dvije godine pauze jučer (utorak) je i više nego uspješno održan ”Maskenbal u Sopju 2023.”. 
 
U velikoj sali Općine Sopje su se okupile i male i velike maškare, a organizator, Kulturno-umjetničko društvo ”Podravac” Sopje je za sve njih pripremio besplatne krafne, kuhano vino, čaj i sokove. 
 
Odlična atmosfera puna smijeha i veselja vladala je cijelu večer, a za dodatni štimung pobrinuo za tu prigodu oformljeni glazbeni sastav ”Big band Sopje”, sastavljen od sopjanskih glazbenika i članova KUD-a ”Podravac”. 
 
Vrhunac večeri bio je izbor najmaštovitijih maski u kategorijama odraslih i djece. Tako su u kategoriji djece za naj masku izabrane ”bebe blizanke”, drugo mjesto pripalo je ”maloj maci”, a treće ”dedeku”. U kategoriji odraslih s pravom je prvo mjesto odnijela izuzetno maštovita maska ”Arapin i deva” sopjanskih bećara, drugo mjesto zauzelo je društvo iz Crnca maskirano u strašila, a treće su bile ”ciganke gatare” iz Slatine. Svima njima je predsjednik KUD-a ”Podravac” Domagoj Androš uručio prigodne nagrade, 
 
Pokrovitelj ”Maskenbala u Sopju 2023.” bila je Općina Sopje, a kakva je atmosfera vladala na sopjanskim maškarama pogledajte u fotogaleriji i kratkom video koje vam donosimo.
mf (adf; Foto: D. Fišli
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot