NASLOVNICASPORT

Marulke prvakinje županije u odbojci

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke srednjih škola održano je 26.3.2024. u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Nazora u Virovitici. Na natjecanju je sudjelovalo šest srednjih škola.

U skupini A natjecali su se Strukovna škola Virovitica, Tehnička škola Virovitica i Gimnazija Petra Preradovića Virovitica. Tehnička škola je osvojila prvo mjesto s dvije pobjede dok je Gimnazija pobjedom protiv Strukovne izborila utakmicu za treće mjesto.

Srednja škola Marka Marulića Slatina bila je prvoplasirana u skupini B također s dvije pobjede, a utakmicu za treće mjesto izborila je Katolička klasična gimnazija.

Učenice SŠ Marka Marulića Slatina u finalu su pobijedile Tehničku školu i predstavljat će Virovitičko-podravsku županiju na Državnom prvenstvu srednjih škola u odbojci koje će se održati od 24. do 26. travnja 2024. u Poreču.

Za pobjednički Marul su igrale Nikolina Đorđević, Ana Vorgić, Marta Mikolić, Mateja Podolski, Gabriela Kovačević, Anamaria Jokić, Marta Gebaj, Mia Škvarić, Anja Kosijer, Uma Milaščević i Elena Premec. Mentorica učenicama je nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Mirta Drokan.

 

Ukupni poredak škola:

  1. Srednja škola Marka Marulića Slatina
  2. Tehnička škola Virovitica
  3. Gimnazija Petra Preradovića Virovitica
  4. Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti u Virovitici
  5. Strukovna škola Virovitica
  6. Industrijsko-obrtnička škola Virovitica

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button