DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAUDRUGE

Malonogometnim turnirom i memorijalnom utrkom završen 26. memorijal “Ivica Filković i Perica Sabo”

Malonogometnim turnirom i memorijalnom utrkom Slatina-Kozice jučer je završen 26. memorijal “Ivica Filković i Perica Sabo”.
 
Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima, turnir na kojemu su se natjecale četiri ekipe, NK Kozice, MO Kozice, Centar Slatina (Rim) i MO Potočani, službeno je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić.
 
Turnir je odigran na nogometnom igralištu u Kozicama, koje nosi ime poginulih hrvatskih vitezova – Kozičana Ivice Filkovića i Perice Sabe. 
 
Prvo mjesto pripalo je ekipi Centar Slatina (Rim), druga je bila ekipa NK Kozice, treći MO Potočani, a četvrti MO Kozice. Najbolji strijelac turnira bio je Mario Colarić (NK Kozice), za najboljeg golmana proglašen je Tomislav Tomić (NK Kozice), a za najboljeg igrača Dominik Kralj (MO Potočani). Sve utakmice turnira je sudio Zoran Stojnović. 
 
Uoči proglašenja pobjednika turnira na nogometno igralište su dotrčali maratonci, među kojima i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” i Atletskog kluba Slatina, koji su istrčali dionicu Slatina-Kozice. Maratonci su na putu do igrališta zastali kod spomenika podignutog u spomen na Ivicu i Pericu, te im polaganjem upaljenih lampiona i molitvom odali dužnu počast.
 
Prije same podjele odličja i zahvalnica, nazočnima su se redom obratili predsjednik slatinske HVIDR-e Nenad Križić, predstavnik mještana naselja Kozice Dario Medved i predsjednik Gradskog vijeće Grada Slatine Damir Jakšić, zahvalivši se svima na sudjelovanju. 
 
Zahvalnice trkačima i svima ostalima koji su doprinijeli u organizaciji 26. Memorijala “Ivica Filković i Perica Sabo” uručio je predstavnik mještana naselja Kozice Dario Medved. Pojedinačne nagrade za najboljeg strijelca, golmana i igrača turnira uručio je predsjednik NK Kozice Damir Parc, a pehare ekipama su zajednički uručili Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić i pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić. 
 
Član Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” Goran Draksler iskoristio je ovu prigodu i predsjedniku spomenute udruge Pavi Tutenovu uručio zahvalnicu na 250. istrčanoj utrci.
 
(nm/adf; Foto: D. Fišli, P. Tutenov, D. Medved)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button