NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Malonogometni turnir “STAROŠKOLSKO 2021.“ u prigodi Dana grada Slatine

Nakon godinu dana pauze vraća nam se slatinski ljetni malonogometni hakl na betonu!


Povodom proslave Dana grada Slatine MNK Slatina i ove godine, pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine, organizira sedmi po redu malonogometni turnir “Staroškolsko 2021.”

Turnir će se održati u tri dana od srijede 25. do petka 27. kolovoza na svima dobro poznatom slatinskom betonskom igralištu iza crkve Sv. Josipa, a naslov prvaka osvojen 2019. brani ekipa NK Miljevci.

Natjecateljske ekipe na turniru ove godine očekuju bogate novčane nagrade, te nagrade konzumacija u slatinskim restoranima. Osim u kategoriji seniora, ove godine vidjet ćemo i natjecanje u veteranskoj konkurenciji, a na turnir se sve ekipe prijavljuju putem kotizacija koje iznose 400 kn za seniore i 200 kn za veterane.

Uplatu kotizacije za svoju ekipu možete izvršiti ili putem opće uplatnice (koju možete naći u prilogu) ili u frizerskom salonu „Ko te šiša“ kod Gorana Bolića vjernog prijatelja i sponzora MNK Slatina.

Za obje kategorije osim vrijednih nagrada, osigurane su i medalje, te pehari za osvajače, najbolje igrače, strijelce i vratare turnira.

Finalnog dana u petak 27. kolovoza očekuje se revijalna utakmica iznenađenja.

Izvlačenje skupina i rasporeda igranja održat će se u utorak 24. kolovoza od 20:00 h u Caffe baru Prijašin 2, a raspored utakmica bit će objavljen na facebook stranici MNK Slatine.

Organizatori pozivaju sve građane grada Slatine i okolnih naselja, te ljubitelje malog nogometa, da svojom posjetom daju podršku ovom zanimljivom sportskom događaju.

Ulaz na sve utakmice je besplatan, dođite i podržite svoje favorite.

Generalni sponzor turnira je Grad Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine, a svi sponzori koji su voljni bilo kakvim donacijama pomoći u organizaciji turnira su dobro došli.
(mf/Izvor: MNK Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button