DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Malonogometaši zadržali priključak s vrhom

Slatina je uz manje muke uspjela upisati tri lagana boda kontra Jakšića.

Čim je slatinska klupa puna kao što je to bio slučaj sinoć  gostima se crno piše. Već na samom početku Slatinčani su iz dvije brze akcije došli do dva gola prednosti i činilo se da je pitanje samo s koliko će golova u mreži Jakšićani put kuće. Ipak prevarili smo se. Gosti su naime uspješno iskoristili slatinsku dekoncentraciju uslijed brojnih igračkih rotacija i vratili se među žive. No kad su Slatinčani polako počeli hvatati konce igre počela je polako rasti i prednost na semaforu. Pomoglo je svakako i prehrabra hazarderska igra gostiju s vratarem u polju na koju su domaćini odgovorili odličnom obranom i posljedičnim ubojitim kontrama. Iz jedne od takvih stigao je i potez utakmice, odnosno akcija koju su završili Bihar asistencijom i Dorian Bogati nesvakidašnjim za mali nogomet atraktivnim golom glavom. Zabilježili smo da je i više nego dobar debi na vratima Slatine imao mladi Renato Lukaček.

  1. HMNL istok
  2. kolo

 MNK SLATINA       11

MNK JAKŠIĆ             5

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 50. Suci: Katinić i Pastuović.

Strijelci: 1:0 – Rupčić (3), 2:0 – Šantić (5), 2:1 – Šulc (8), 3:1 – Kovačević (10-ag.), 3:2 – Begić (11), 4:2 – Čović (20), 4:3 – Šulc (24), 5:3 – Šantić (25), 6:3 – Stjepić (28), 7:3 – Bihar (30), 8:3 – Dor. Bogati (31), 8:4 – Šulc (31), 9:4 – Dor. Bogati (34), 9:5 – Kuretić (36), 10:5 – Šantić (38), 11:5 – Rupčić (39).

SLATINA: Lukaček, Prlić, Šantić, Spudić, Rupčić, Bihar, Dor.Bogati, Dom.Bogati, Stjepić, Šuntić, Hudoletnjak, Čović. Trener: Nikola Miščević

JAKŠIĆ: M.Kovačević, Rezo, D.Kovačević, Šulc, Grbeš, Jakešević, Jurić, Begić, Kuretić.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button