NASLOVNICASPORT

Malonogometaši Slatine drugi u Čačincima

Ponoć je davno otkucala kada je noćas u Čačincima završio 1. noćni malonogometni turnir, a kojeg je organizirao Nogometni klub Mladost u čast nedavno preminulom članu uprave čačinačkog kluba Željku Milosavljeviću-Kusturi.

Sedamnaest ekipa iz Čačinaca i bliže okolice prijavilo se na ovaj zanimljivi, a ispostavilo se i silno uzbudljivi turnir koji se igrao na vanjskom rukometnom igralištu Osnovne škole Antuna Gustava Matoša. Organizatore i ekipe nije omelo ni snažno nevrijeme koje je obilježilo sam početak turnira no obližnja dvorana bila je spremna ugostiti utakmice prvog kola turnira koji se igrao na ispadanje. Navedeno prvo kolo uspješno su prošle i prva i druga ekipa Mnk Slatine. Ipak mlađi predstavnici  slatinskog kluba (Fotez, Suhi, Mudri, Šaponja, …)  zaustavljeni su u četvrtfinalu dok su sjajnim igrama Bihar, braća Radonjić, Cicvarić, Knežević, Kupres i Štefanović vođeni s klupe s trenerskim dvojcem Miščević-Škiljić dogurali do finala gdje ih je zaustavila ekipa iz Našica pobijedivši ih s minimalnih 1:0.

Treće mjesto osvojili su mikleuški Baksuzi. Finale je završilo u 1 i 30, a slatinski malonogometaši zasluženo su osvojili  pehar za drugo mjesto i lijepu novčanu nagradu, odnosno 30 posto od ukupnog nagradnog fonda turnira. Ovim putem Slatinčani su iskoristili prigodu da se zahvale organizatorima na srdačnom gostoprimstvu, a na istu adresu uputili su i pohvale za odličnu organizaciju turnira. (dj)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button