DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINE

Mališani u DV “Lipa” Čađavica uživali u kupanju i ljetnim radostima

Kretanje i osmišljen boravak na otvorenom, svakodnevna su potreba djece. Ljetni rad u vrtiću poseban je po tome što se, kada vremenske prilike to dopuštaju, veliki dio planiranih aktivnosti ostvaruje upravo na otvorenom, vanjskom prostoru.
 
Tako je u Dječjem vrtiću “Lipa” Čađavica, Matični odjel Čađavica, osmišljena aktivnost pravog ljetnog osvježenja – u bazenu. Nakon svih priprema, oblačenja kupaćih kostima, donošenja ručnika i mazanja kremama za zaštitu od sunca, djeca su uskočila u bazene kako bi se osvježila. 
 
Osmijesi na njihovim licima pokazivali su ogromnu sreću i zadovoljstvo. Kroz igru u bazenu, otkrili su i sklisku podlogu ispod bazena koja im je predstavila stazu za klizanje na prsima.
 
Ljeto je za djecu vrijeme uživanja na otvorenome, igre i zabave. Boravak na otvorenom prostoru pruža mnogobrojne mogućnosti za različite ljetne aktivnosti.
(nm/DV Lipa Čađavica, Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot