NASLOVNICASPORT

Malim darom i večerom klub zahvalio mladim rukometašima

Sinoć je u Lovačkoj kući Repić održana prigodna svečanost kojom su slatinski rukometaši zaključili još jednu izuzetno uspješnu godinu. Na taj način uprava kluba željela se zahvaliti igračima na velikom trudu i odricanju u ovoj prilično turbulentnoj godini.
Upravo je predsjednik kluba Mato Miličić u kraćem obraćanju mladim prvotimcima izrazio zadovoljstvo sportskim rezultatom, ali i strpljivošću koju su ovi dečki pokazali u velikoj mjeri spremno izdržavši sve nedaće koje im je donijela još jedna ”beskućnička” sezona.  Prijeđena kilometraža u protekloj godini ovih mladića spremnih na sve, pa tako i na više nego česta putovanja u dvorane diljem županije kako bi uopće odrađivali treninge pa još i utakmice koje su manje-više sve odigrali izvan Slatine, graničila je s gotovo s kilometražom  prosječnog ”golfa dvice”.

Osim predsjednika riječ su imali i treneri Viktor i Biljana Frajhaut pa smo doznali informaciju da novi trenažni ciklus započinje 7. siječnja. Također prvi ozbiljniji test stiže početkom veljače kada će Slatinčani putovati u predgrađe Szegeda – Algyo gdje će sudjelovati na jakom trokut turniru. Ne treba zaboraviti da ovaj slatinski drugoligaš trenutno sa omladinskim pogonom, čiji su treneri također prisustvovali ovoj maloj svečanosti,  broji oko 130 registriranih članova. Ti brojni, nadamo se budući nositelji slatinskog rukometa trenutno svoje treninge odrađuju u dvoranama slatinskih osnovnih škola, a rad će im biti uvelike olakšan kada velika dvorana Srednje škole Marka Marulića bude sanirana.
Inače, mladi igrači prve momčadi, osim večerom, od kluba su kao znak zahvalnosti počašćeni i simboličnim poklonom. Prema trenutnom stanju proljetni dio prvenstva druge lige također bi trebao iznijeti aktualan igrački kadar, a veseli i podatak da je Ivan Berkec pri krajnjem procesu rehabilitacije nakon izbivanja zbog teške ozljede s čijim bi povratkom na teren ova mlada ekipa dobila dodatnu vrijednost.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button