Home / DOGAĐANJA / Magic Leon pozvao na nastavak druženja u okviru 2.SAF-a

Magic Leon pozvao na nastavak druženja u okviru 2.SAF-a

Turistička zajednica Grada Slatine za današnji dan do kasnih večernjih sati organizirala je 2. SAF- Street Art Fest-a. Festival se smjestio u prigodno uređenom središnjem gradskom parku ili parku 136.slatinske brigade, a otvorili su ga direktorica TZ Vanja Lazić i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić.

Odmah potom nastupili su redovni gosti iz kazališne družine Šareni svijet te sudionici dječjih festivala s mini koncertom, a onda je uslijedio nastup mađioničara Magic Leona.

Kao što se može zaključiti bilo je tu zanimljivih nastupa i točaka… a da će ih biti i u nastavku SAF-a potvrđuje ponovni nastup Magic Leona od 15,30 sati, biti će odigrana predstava „Najbolja mačka na svijetu“ (Diagonals Cross Section), nastupiti će i band Grey Accent, zainteresirani će se u poslijepodnevnim satima moći okušati u radionicama glume, cirkuskih vještina,  hodanja po slackline-u i likovnoj radionici, a baš kao i prijepodne i tijekom poslijepodneva biti će tu oslikavanje lica (face painting).

Za glazbu je zadužen tijekom cijelog trajanja festivala DJ Saša, Cirkuska skupina „Cirkultura“ predstavit će se svojom predstavom u večernjim satima, ili konkretnije od 20,00 sati uz fire show!

Turistička zajednica Grada Slatine 2. SAF – Street Art Fest organizira uz potporu Grada Slatine.

Dođite i ludo se zabavite i tijekom poslijepodneva!!!!!!

Kako je bilo prijepodne provjerite u galeriji…….

 

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

x

Check Also

Mlada Slatina optimistično u novu sezonu

Nakon dugo vremena nogometaši Slatine vratili su se na travnjak. Naime, jučer su počele pripreme ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org