DOGAĐANJAFOTO GALERIJEKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Magic Leon oduševio slatinsku publiku, pridružila mu se i Bjelka

Slatina je danas (nedjelja) bila središte čarolije i smijeha zahvaljujući talentiranom mađioničaru Magic Leonu, koji je u svoj rodni kraj došao opravdati naslov pobjednika jednog od najvećih talent showova.

Magic Leon ili pravim imenom Leon Žilavi ostvario je svoj san i pokazao svoje dugogodišnje mađioničarsko iskustvo kada je koncem 2022. godine izašao kao pobjednik devete sezone Supertalenta.

Kino-dvorana POU Slatina danas je bila preplavljena posjetiteljima koji su nestrpljivo čekali da ih Leon odvede na magično putovanje. Premda je nastup namijenjen publici od 5 do 105 godina, dvorana je većinom bila ispunjena mališanima u pratnji odraslih koji su također uživali u nastupu i oduševljeno pljeskali s poznatim mađioničarem koji ih je vedrinom i simpatičnim pristupom osvojio “na prvu”. Kao i uvijek, no ovoga puta iza kulisa, pomoćnica i vjerna pratnja mu je bila supruga Monika Žilavi.

Čarobni novčići koji se stvaraju niotkud, čudesni štapovi, nestajuća svilena maramica – sve su to bili dijelovi nastupa Magic Leona, a publika je na sve to nerijetko ostajala bez teksta. Za svoje točke izabrao je male i velike pomoćnike iz publike koji su nestrpljivo dizali ruke kako bi odabrao upravo njih.

Vrhunac predstave je bio kada je uz pomoć publike i jedne male pomoćnice Leon probudio svoju vjernu asistenticu i sada već poznatu zvijezdu – maramicu Bjelku koja se čak i “prošetala” publikom kako bi ih sve pozdravila.

Svaki nastup je priča na sebe, no vjerujemo da bi se svi posjetitelji složili da je Leon Slatinčanima u potpunosti opravdao svoje dvadesetogodišnje bavljenje magijom. Publika je bila i više nego zadovoljna, a kako Leon kaže: “Nema ljepšeg posla od uveseljavanja ljudi i nema veće nagrade nakon nastupa od aplauza”.

Njegovo druženje sa Slatinskom publikom nije završilo nastupom u POU, već je nastavljeno poslijepodne kod EPIcentra Sequoia gdje su obožavatelji imali priliku upoznati Leona, fotografirati se s njime, ali i uživati u mađioničarskim trikovima.

(Tekst: Nikolina Mažar, Foto: N. Mažar, R. Turk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button