DOGAĐANJANASLOVNICA

Magic Leon i Monika okupirali sajamski prostor Grada Slatine

Magic Leon ili pravim imenom Leon Žilavi naš poznati Slatinčanin koji se od svoje sedme godine zanima za iluzije i mađioničarstvo posjetio je danas sajamski prostor Grada Slatine na Viroexpu.
Započeo je s “malim trikovima” iz različitih setova. Nakon samo 5 godina je održao svoj prvi nastup, te nedugo zatim je počeo odlaziti na razne konvencije mađioničara uz pomoć kojih je prikupio razne ideje za daljnju budućnost u ovom zanimanju.

Nakon mnoštvo odrađenih humanitarnih nastupa, također je nastupao pred bivšim Hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem u Zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Sudjelovao je na raznim mađioničarskim natjecanjima i osvajao zlatne medalje.

Magic Leon 2011. godine sudjelovao je i na “Super talentu” gdje je dogurao čak do četvrt finala.

Nakon višegodišnjeg iskustva i napredovanja, odabrao je svoj put i odlučuje svoje znanje i “magiju” poklanjati djeci diljem Hrvatske i šire.

Magic Leon danas je i poznati youtuber kojega prati masa fanova, a čini mi se da su gotovo svi danas na Viroexpu na sajamskom prostoru Grada Slatine gdje je vrlo veselo i zabavno unatoč velikoj gužvi.
Posebno mališani žele se fotografirati s Leonom i Monikom koji neumorno dijele autograme.

(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button