DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Magdalena Jokoš, učenica Industrijsko-obrtničke škole Slatina, ponovo na pobjedničkom postolju – osvojila 1. mjesto na Državnom natjecanju frizera u organizaciji HOK-a

Na Dan žena, 8. ožujka, učenice i nastavnice Industrijsko-obrtničke škole Slatina još su jednom pokazale koliko znaju te koliko su kreativne i vješte.

Učenica Magdalena Jokoš, pod mentorstvom stručne učiteljice Kornelije Zubčević, osvojila je 1. mjesto na natjecanju učenika strukovnih škola na Državnom natjecanju frizera i kozmetičara u sklopu manifestacije Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a koja se održala u Zagrebu, a organizirali su je Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore i Zagrebački velesajam.

Magdalena je izrađivala vjenčanu romantičnu frizuru, a model joj je bila učenica Dora Šantalab. Vjenčana romantična frizura, kojom je osvojila 1. mjesto, izrađena je pomoću ručno izrađenih ukrasa za kosu koji su djelo nastavnice Paule Kukuljević Idek. Njen je uspjeh dokaz i odlična rada u frizerskome salonu u kojem Magdalena pohađa praksu, odnosno slatinskog salona F-1 FASHION, vlasnice Tatjane Stoponja.

Na natjecanju je sudjelovala i učenica 3. razreda Sara Rašetić kojoj je model bila učenica Anđelina Đorđević.

Ravnatelj Mladen Graovac i zaposlenici Industrijsko-obrtničke škole Slatina učenicima i nastavnicama čestitaju na sjajnom uspjehu i odličnom predstavljanju Škole.

(mf; Izvor: IOŠ Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button