DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGEUncategorized

Mačka, Crvenkapica i Dimnjačari nagrađene maske na Plesu maškara Društva „Naša djeca“ Slatina

Volonterke Društva „Naša djeca“ Slatina zajedno s predsjednicom Ivanom Strupar danas (subota) su organizirale Ples maškara za svu djecu grada Slatine i prigradskih naselja.

Prostor slatinskog Društva “Naša djeca” u EPIcentru Sequoia brzo se napunio malim maškarama i njihovim roditeljima te su svi veselo zaplesali u “vlakiću” koji su povele volonterke DND-a Renata Grahovac, Elizabeta Taradej, Nikolina Ljekaj i Valentina Drokan.

Nakon zajedničkog plesa, i veselog druženja odabrane su najljepše maske koje su nagrađene diplomom i slatkim nagradama. Prvu nagradu odnijela je Ana Marinović za masku Mačka, drugonagrađena bila je Crvenkapica, dok su treću nagradu osvojili Ante i Jakov Kostanjevac koji su se maskirali u Dimnjačare.

Sva djeca zasladila su se krafnama i sokom, a svi su dobili i zahvalnicu te prigodne poklončiće jer su sve maske bilo kreativne i lijepe.

– Drago mi je što su djeca provela ugodno prijepodne u smijehu i veselju uz zabavni program, a po osmjesima na dječjim licima vidjelo se koliko im se svidio Ples maškara, – istaknula je predsjednica DND Slatina Ivana Strupar zahvalivši se svoj djeci i roditeljima na sudjelovanju, volonterkama na vođenju aktivnosti te Gradu Slatini na sponzorstvu krafni i nagrada za dječicu. Zahvale su otputovale i Pučkom otvorenom učilištu i ravnateljici Danijeli Fabric Fabijanac na donaciji okvira za slikanje Trolls koji je posebno oduševio sve prisutne mališane i dodatno obogatio proslavu Maškara. 

(mf, DND; Foto: Mihaela Feldi, DND Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button