DOGAĐANJANASLOVNICA

Lovačka društva i udruge s područja VPŽ pripremali lovački paprikaš za posjetitelje Viroexpo-a

Članovi ukupno 28 lovačkih društava i udruga s područja Virovitičko-podravske županije od jutra su pripremali lovački paprikaš za sve posjetitelje sajma Viroexpo. Svatko je imao svoj recept. Neki ljući, neki manje ljut, neki s više paprike, a neki su imali svoje tajne, ali kod svih je bilo jedno, miris ove gastronomske delicije širio se na daleko. Uz brojne posjetitelje Viroexpa u odličnom lovačkom paprikašu uživali su i virovitičko-podravski župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement.
 
Lovački paprikaš su po svom receptu kuhali i članovi lovačkih udruga s područja općina Čađavica i Sopje. Svoje lovce u spravljanju gulaša obišao je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević te se i sam uvjerio kako su odradili dobar posao. 
 
Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. BiH je Zemlju partner sajma, a Županija partner Viroexpa 2023 je Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.
 
tks( Izvor: icv.hr, vpz.hr, Foto: K. Toplak, I. Barčan)
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot