DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Lopta otključala ”sobu” i kaznila Prijatelje

Priča 25. zimskog malonogometnog turnira dobiva sve ozbiljnije konture. Već se polako naziru kandidati za najviše stvari, a neki su već i preselili na tribine.

Jedni od tih koji su se oprostili od turnira su članovi Male škole futsala. Njima je nasušno trebala pobjeda za prolazak skupine no Autoservis Ino ispostavio se kao ipak prevelik zalogaj. Susret su otvorili kao iz snova no ispostavit će se da je taj gol Milera stigao možda i prerano jer su se nakon toga nesvjesno povukli čuvajući rezultat, a to im se obilo o glavu. U nastavku te podosta tvrde utakmice presudio je trenutak inspiracije Jakovića i Gusića, a kasniji izjednačujući gol Kolena stigao je prekasno.

Niti glasna podrška s tribina nije pomogla Willyiju protiv Prijatelja. Istina, već u prvim sekundama decibeli su otišli debelo iznad granice dozvoljenog nakon što su poveli momci iz Ćeralija no bez ikakvog stresa mala skupina haklera pretežno iz Bjelovara predvođena dirigentima Ostrmanom i ”duhovnim i igračkim” vođom Nebojšom Karamarkovićem bez ikakvih je problema u tili čas kreirala preokret i utabala put ka prvoj pobjedi na turniru.  

 

Lako je moguće da ćemo mlade momčadi Tano i Šumarstvo Gusić za nekoliko godina gledati i u finalu turnira. I jedni i drugi imaju u svojim redovima imaju talenta na bacanje, a u odličnoj predstavi ovog puta pobjedu su sasvim zasluženo odnijeli članovi Gusića.

Iako su tribine prije posljednjeg susreta već polako opustjele mnogima će biti krivo što nisu ostali do kraja jer bi vidjeli do sada najuzbudljiviju predstavu turnira. S jedne strane terena stajala je Lopta prepuna domaćih lokalnih igrača, a s druge ”soba” zaključana od strane tek nekolicine Prijatelja ovog puta predvođena sjajnim vratarem Banovićem. I ponovno je blistao uvijek rado viđen gost svake dvorane fenomenalni dribler Karamarković pobrinuvši se pri tom i za 2:0 prednost svoje momčadi. No nisu se članovi Lopte samo tako predali. Od prve do posljednje minute igrali su u visokom tempu s obzirom da su znali da je kvantiteta debelo na njihovoj strani. Svaki je igrač po ulasku dao sto posto i zatim prepustio mjesto drugom da nastavi u tom istom, ispostavit će se, za Prijatelje teško pratećem ritmu. Polako je tako počela kopniti snaga kod Kamaramarkovića i društva, stigle su i neželjene ozljede, a s druge strane i Lopta u svojim redovima ima podosta klase za kazniti tako onemoćalog protivnika što je na veliku radost domaće publike i uspjela učiniti u posljednjim minutama te sjajne predstave. U junaka utakmice pobjedničkim golom izrastao je Kristijan Ojurović.

 

U – 11

Nk Slatina II-  NA Grga II 2:0

 

U – 13

Nk Miljevci – Nk Slatina II 1:0

 

U – 15

Nk Virovitica 2010.- Nk Slatina II 5:0

 

U – 17

Nk Kutjevo- Apostoli 6:1

CNB F1 –  Kooglana Tvin 2:1

 

Veterani

Mala škola futsala Camellia&Rešetar – Autoservis Ino 2:2 (Jaković, Gusić/Miler, Koleno)

 

Seniori

The Room & prijatelji – CB Willy Opg Jaković 4:2 (Ostrman, Bajsić 2, Karamarković/J.Vicić, M.Jozić)

CB Tano- Šumarstvo Gusić 1:2 (Kontić/F.Tunić, M.Jozić)

CB Lopta- The Room & prijatelji 3:2 (Kupres, Hudoletnjak, Ojurović/Karamarković 2)

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button