DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

“Ljuti bajkeri” krenuli na više od 2.000 kilometara dugu avanturu “Mediteranskom moto rutom”

Od Slatine preko Trsta do Splita, Dubrovnika, Kotora, Drača, Durmitora i Sarajeva

“Ljuti bajkeri” danas (četvrtak) u jutarnjim satima krenuli su iz Slatine u novu avanturu. Nakon prošlogodišnje „Balkanske rute“, ovaj puta sama ruta duža od 2.000 kilometara duž koje će u danima pred njima provozati svoje ljubimce na dva kotača nametnula je naziv “Mediteran moto route”.

Polazna točka je naravno Slatina pa redom Postojna, Trst, Pula, Rijeka, Zadar, Split, Dubrovnik, Kotor, Ulcinj, Drač, Lovćen, Durmitor, Sarajevo, Nova Gradiška i eto ih nazad u Slatini. Puno za napisati, a kamoli za odvoziti ali imaju dečki već poprilično kilometara u gumama, pa neće biti problema.

Ruta duž obale Jadranskog mora koja počinje na krajnjem sjeveru u Italiji (Trst), a završava na krajnjem jugu u Albaniji (Drač) s povratkom preko šumskih brdsko planinskih dijelova Bosne i Hercegovine sa zadnjom dionicom naše slavonske ravnice, a sve naravno sporednim cestama i što dalje od autocesta izmamiti će uzdahe zasigurno i mnogima koji nisu nikada sjeli na motor.

„Ljuti bajker“ danas su na put krenuli u sastavu Zdravko Dunković, Franjo Dunković, Davor Drokan, Goran Šoltić i Robert Turkalj. I ne brinite, nisu oni zaista ljuti. Naziv je orijentiran više na gastro afinitete većine članova ove odabrane skupine, što možda odaje i sam amblem i paprika u njemu.

Najavili su nam nekoliko kratkih reportaža s puta. Sigurni smo da će biti zanimljivih detalja i fotografija. Pratite na našem portalu i dalje kako napreduju i poželimo im svi zajedno sretan put, bez kvarova i novih dizanja cijena goriva uz naravno dobru zabavu u što ne sumnjamo. (Marijo K.)

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button