DOGAĐANJAFOTO GALERIJEGLAZBAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

„Ljubavnici“ na ljetnoj pozornici

Slatinsko ljeto ide dalje! Čini se da je ova tradicionalna ljetna manifestacija, koju unatrag nekoliko godina, organizira Radio Slatina uz podršku Grada Slatine i Turističke zajednice Grada, sve popularnija među Slatinčanima i ostalim posjetiteljima koji samo zbog nje dolaze u naš grad.

Nedjeljom navečer naš gradski trg karakterizira vreva ljudi, ugodno čavrljanje, pjesma, ples, smijeh…

Ove nedjelje, posjetitelje je u središte Slatine doveo bend „Ljubavnici“. Bend je to sastavljen od mladih glazbenika pa samim time izazivaju brojne simpatije kako mlađe, tako i zrelije ženske populacije. S obzirom na njihov natrpan poslovni raspored, “Ljubavnici” jako dobro znaju kako napraviti dobar štimung. No, koncertu se nisu odazvale samo pripadnice nježnijeg spola, bilo je tu i poprilično muškaraca.

„Glad“ za društvenim događanjima, veselom atmosferom i dobrom svirkom, tako su i večeras mogli utažiti svi koji su to htjeli. Oni koji su uistinu bili gladni, svojim su želucima također mogli udovoljiti na istome mjestu jer je i večeras gastro-ponuda bila zanimljiva.

„Slatinsko ljeto“ je manifestacija za cijelu obitelj. Svakoga ljeta tako u njoj uživaju svi, od onih najmlađih do onih najstarijih. I večeras je bilo baš tako! Pogledajte u našoj fotogaleriji!

(tks/Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button