Home / NASLOVNICA / “Ljubav djeci prije svega” – u DV Suncokret završeno obilježavanje Dječjeg tjedna

“Ljubav djeci prije svega” – u DV Suncokret završeno obilježavanje Dječjeg tjedna

Uz moto “Ljubav djeci prije svega” u Dječjem vrtiću Suncokret danas je završeno obilježavanje Dječjeg tjedna.
Od ponedjeljka 7. listopada u vrtiću je organizirano mnoštvo raznolikih i zanimljivih aktivnosti. U suradnji s Društvom Naša djeca u gradskom je parku održano otvorenje Dječjeg tjedna crtanjem kredama po asfaltu, mali „Suncokreti“ družili se s vatrogascima i njihovom maskotom Dabrom Virkom u slatinskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi, posjetili su prijatelje u Područnom odjelu u Mikleušu, u vrtiću su ih posjetile djelatnice frizerskog salona F1-Fashion, a u suradnji s roditeljima održali su kreativnu radionicu. Družili su se i sa slatinskim gradonačelnikom Denisom Ostrošićem koji je povodom Dječjeg tjedna ugostio predstavnike svih slatinskih osnovnih škola i vrtića.

Provedbom ovih društveno-zabavnih aktivnosti Dječji vrtić Suncokret pridružio se tradicionalnoj nacionalnoj akciji posvećenoj djeci koja se održava svake godine prvog punog tjedna u mjesecu listopadu u suradnji s Društvom Naša djeca. Cilj ove akcije je usmjeravanje pozornosti javnosti na brigu o djeci, poticanje volonterskog, društvenog i stručnog rada odraslih s djecom te aktivna participacija djece u aktivnostima lokalne zajednice.
Grad Slatina od ove godine nosi titulu „Grad prijatelj djece“ a Dječji vrtić Suncokret aktivni je sudionik u svim gradskim aktivnostima s djecom i za djecu.
(mf/Foto: DV Suncokret)

x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org