DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Lionsice ponovno razveselile najmlađe

Slatinske Lionsice u zajedničkoj tradicionalnoj akciji Lions klubova Regije Istok, a u organizaciji  LC Mursa iz Osijeka, posjetile su i darivale djecu SOS Dječjeg sela Ladimirevci u kojem živi 64 djece u 16 kuća. Posebno je zanimljivo da kuće u selu nemaju standardne kućne brojeve nego nazive i crteže voća.

Akcija imena ”Zaželi želju” je započela tako što su djeca na prigodnim čestitkama crtežima izrazila svoje želje za Božić, a na Lionsicama je bilo da im te želje probaju ispuniti u čemu su, na veliko zadovoljstvo djece sela,  i više nego uspjele. Tako su u subotu (10.12.) u Ladimirevce stigli željno iščekivani darovi, igračke, odjeća, ruksaci, slatkiši, a svaka je od 16 obitelji dobila po jedan takav bogati paket. Domaćini su dragim gošćama pripremili i prigodan program, a u njihovo ime zahvalu im je uputio direktor sela Zoran Relić.

Predstavnice LC Slatina su uz željene igračke i ruksake za 6 djece kuće „Jagoda“ prikupile i donacije slatkiša, te donirale za svu djecu i sokove Studenca d.o.o Lipik u organizaciji LC Kontesa Nera iz Zagreba. ”Srdačan doček, osmijesi i veselje djece, najljepša su zahvala svim humanitarcima Lions klubova” – rečenica je kojom su Lionsice sažele svoje dojmove po još jednom posjetu dječjem selu Ladimirevci.

dj

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button