DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Lionsice i ove godine darivale djecu SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Slatinske Lionsice i ove su se godine uključile u zajedničku tradicionalnu akciju Lions klubova Regije Istok u organizaciji LC Mursa iz Osijeka.

Naravno, radi se o akciji posjete i darivanja stanovnika  SOS Dječjeg sela Ladimirevci u kojem u 16 kuća živi 78 djece.

Djeca su na čestitkama za blagdane napisala i nacrtala svoje želje i potrebe za Božić, a Lionsice su se i ove godine potrudile i ispuniti sve te želje. Tako su se u paketima Lions klubova našle  igračke, društvene igre, odjeća, ruksaci i slatkiši. Predstavnice Lions kluba Slatina su željene igračke i slatkiše pripremile i darivale djeci kuće „Jagoda“.

Ovaj lijepi običaj održao se u subotu (9. prosinac). Za uvijek drage goste predstavnike Lions klubova stanovnici sela pripremili su prigodan program, a na dolasku im se zahvalio direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić. Svojim domaćinima s nekoliko riječi obratili su se Dajana Gašo-Sokač predsjednica Zone I i LC Mursa i Vjeran Bogović predsjednik Regije Istok. Riječ je imao i Guverner Lionsa Hrvatske Milorad Stanić zahvalivši domaćinima na srdačnom dočeku, a također iskoristio je prigodu i pohvaliti klubove na uspješno provedenoj akciji.

Veselo druženje lionsa, djece, njihovih majki i teta nastavilo se u njihovim domovima.

 

dj

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button