DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Lions club Slatina i Grad Slatina nabavili mobilnu kućicu za šesteročlanu obitelj Sliško iz Petrinje

Lions Distrikt 126 Hrvatska 30. prosinca 2020. godine krenuo je s akcijom kupnje mobilnih kućica i doniranjem istih obiteljima na području Banovine čije su kuće stradale od potresa, a akciji se odmah priključio i slatinski Lions club.

Istoga dana uspostavljena je suradnja s gradonačelnikom Slatine Denisom Ostrošićem te je Grad Slatina i ovoga puta prepoznao rad Slatinskog Lions cluba i podržao ideju da se zbrine jedna obitelj, i to brzo i konkretno. Tako je temeljem odluke Gradskog vijeća, Grad donirao 50.000 kuna za nabavu jedne mobilne kućice opremljene za stanovanje.

Članice LC Slatina i njihove obitelji, građani Grada Slatine koji i inače podržavaju ovaj klub u njihovim akcijama, kao i poslovni partneri članica kluba i njihovi dragi prijatelji pomogli su im da u samo tri dana prikupe razliku od 25.500 kuna koliko je bilo potrebno za realizaciju ove akcije.

Paralelno s prikupljanjem novca za kupnju mobilne kućice, članice LC Slatine su prikupile i neophodne stvari potrebne za jednu obitelj čija je imovina stradala od potresa, a koju su predstavnice kluba i upoznale 8. siječnja prigodom obilaska potresom stradalog područja u Banovini. Za srce im je prirasla šesteročlana obitelj Sliško iz Petrinje, odnosno roditelji Snježana i Bernard, te njihova djeca Leonardo (18), Vanesa Leonarda (14), Ivano Mihael (5) i Matej (3).

– Predajom mobilne kućice nemamo namjeru zaboraviti tu predivnu obitelj, dapače, želimo im još pomoći koliko god budemo u mogućnosti i vjerujemo da hoćemo jer nam se javljaju naši sugrađani i prijatelji koji su propustili informaciju o našoj akciji, – istaknule su članice Lions cluba Slatina te se zahvalile Gradu Slatini koji je i ovaj puta imao povjerenja u njihov rad.

– Bez znatnih materijalnih sredstava Grada ova akcija bi bila teško izvediva stoga još jednom od srca hvala Gradu Slatini i svim gradskim vijećnicima, a isto tako zahvaljujemo se i svim donatorima koji su nam nesebično pomogli da u vrlo kratkom roku realiziramo ovu akciju. Dragi i predivni ljudi, neizmjerna vam i velika hvala na pomoći, – zaključile su slatinske Lionsice.
(mf/Foto: Lions club Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot