DOGAĐANJANASLOVNICA

Leadership malih tvrtki kroz radionicu GRAS-a pojasnio prof. dr. sc. Velimir Srića

Gradska razvojna agencija Slatine kao član Mreže poduzetničkih potpornih institucija (Mreža BOND) danas je putem Zoom aplikacije organizirala novu radionicu namijenjenu postojećim i budućim poduzetnicima kao i zainteresiranoj javnosti na temu „Leadership malih tvrtki“.

Uvodno je nazočne pozdravio v. d. ravnatelja GRAS-a Jurica Culej koji je naglasio kako je važnost liderstva, poduzetničkog obrazovanja te poduzetničke kulture od iznimnog značaja za sve poduzetnike ali i za poduzetničke potporne institucije koje pružaju podršku u poslovanju svojim poduzetnicima te dodao kako se kroz radionice koje GRAS organizira može saznati sve o tim  sastavnicama poduzetničkog poslovanja te tako ih implementirati u svoje poslovanje i potaknuti daljnji razvoj.

Radionicu je pripremio i održao prof. dr. sc. Velimir Srića, profesor emeritus na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i jedan od vodećih konzultanata u području leadershipa, menadžmenta i informacijskih tehnologija, te tom prigodom istaknuo kako je za dobrog lidera jako važno razumjeti okruženje i sadašnjost, timove i ljude, promjene i kreativnosti, kao i svoju struku, a u konačnici i razumjeti samoga sebe.
Isto tako istaknuo je kako vođa timu mora biti interpretator, vizionar i mobilizator koji će kombinirati sadržaj i formu te je kombinacija nesavršenih karakteristika koje savršeno djeluju zajedno.

Radionica je održana u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Svim sudionicima današnje radionice na kraju se zahvalio v. d. ravnatelja GRAS-a Jurica Culej te najavio još jednu radionicu koja će se u organizaciji Gradske razvojne agencije Slatine održati u petak, 28. srpnja s početkom u 10:00 sati također putem Zoom aplikacije na temu „Poslovne komunikacije“, a koju će održati Borna Jurišković, savjetnik za pregovarenje.

Sve detaljnije informacije zainteresirani mogu dobiti u Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine na adresi Trg sv. Josipa 10, putem e-maila: info@gras.com.hr, ili na tel.: 033/400-414.
(M. Feldi, GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button