DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Lara Jukić, učenica OŠ E. Kumičića Slatina ušla u finale Svjetskog natjecanja iz poznavanja engleskog jezika, Hippo Competition

Nakon uspješnog prvog kruga svjetski priznatog natjecanja iz poznavanja engleskog jezika, Hippo Competition, osam učenika Osnovne škole Eugena Kumičića sudjelovalo je na državnoj razini održanoj 29. svibnja 2021.g. Poštujući epidemiološke uvjete, natjecanje je ove godine održano online.

– Danas, 01. srpnja stigli su rezultati i možemo s ponosom objaviti da imamo finalisticu. Naša najmlađa sudionica, Lara Jukić, učenica 3.r., pod mentorstvom učiteljice engleskog jezika Kristine Premec, ušla je u svjetsko finale i među 11 je najboljih u Europi u svojoj kategoriji Hippo Little.
Lara je briljirala u zadacima čitanja s razumijevanjem i zadacima uporabe engleskog jezika te je prva učenica naše škole koja se uspjela plasirati na svjetsko finale u ovom natjecanju otkad škola sudjeluje.
S nestrpljenjem očekujemo kraj srpnja kada bismo trebali dobiti informaciju kada i gdje će se održati svjetsko finale, – ispričala nam je ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Slatina Božica Majhen te u ime cijele škole Lari uputila čestitke.
(mf/Izvor: OŠ E. Kumičića Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button