Home / DOGAĐANJA / Lag Marinianis uskoro kreće s projektom ”Poučne staze Bunarić – Javorica”

Lag Marinianis uskoro kreće s projektom ”Poučne staze Bunarić – Javorica”

Jučer je  predsjednik LAG-a „Marinianis“ Mirko Rončević potpisao Ugovor o financiranju „Poučne staze Bunarić – Javorica“. Ugovor s druge strane potpisala je ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

Vrijednost potpisanog ugovora je 731.050,00 HRK, te će LAG kao nositelj projekta u sljedeće dvije godine navedenim projektom urediti šetnicu od Bunarića do Javorice postavljanjem nadstrešnice, dječjeg igrališta te ostalih sadržaja kojima je krajnji cilj educiranje i informiranje o šumi, održivom gospodarenju šumama, zaštiti šuma i okolišu.

Lag „Marinianis“ je dana 21. prosinca prethodne godine podnio Zahtjev za potporu za provedbu tipa operacije 8.5.2 „Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture“ iz podmjere 8.5 „Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava iz programa ruralnog razvoja republike hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Izvor i foto: LAG Marinianis

x

Check Also

Objavljeno Savjetovanje s javnošću u vezi nacrta prijedloga Plana održivog razvoja Grada Slatine za razdoblje od 2020. do 2027. godine

Grad Slatina jučer je na svojim internet stranicama objavio Savjetovanje s javnošću u vezi nacrta ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org