Home / NAJAVE DOGAĐANJA / LAG Marinianis i Savjetodavna služba organiziraju predavanje “Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima”

LAG Marinianis i Savjetodavna služba organiziraju predavanje “Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima”

Lokalna akcijska grupa ”Marinianis” u suradnji sa Savjetodavnom službom organizira radionicu vezanu uz objavu 2. natječaja za provedbu Podmjere 6.1. „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“, provedba tipa operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“.

Radionica će se održati u četvrtak 5.1.2017. godine u Slatini u Hrvatskom domu (Braće Radića 4) s početkom u 11 sati.

Cilj radionica je upoznati potencijalne prijavitelje o uvjetima prihvatljivosti prijavitelja i prihvatljivosti aktivnosti u operaciji 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“. Visina potpore po korisniku iznosi 50 000 eura u kunskoj protuvrjednosti, a prihvatljivi korisnici su poljoprivredna gospodarstva gdje je nositelj/odgovorna osoba nije mlađa od 18 godina, a nije starija od 41 godinu i nije nositelj/odgovorna osoba duže od 18 mjeseci na poljoprivrednom gospodarstvu.

x

Check Also

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno zatvorena zbog preseljenja u svoje matične, obnovljene prostore

Zbog preseljenja u obnovljene prostore Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se privremeno zatvara za korisnike. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org