Home / DOGAĐANJA / LAG Marinianis – potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Treća sreća ZA treću dob“

LAG Marinianis – potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Treća sreća ZA treću dob“

Danas je u prostorima Vlade Republike Hrvatske u Zagrebu upriličeno potpisivanje i svečano uručivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru Poziva „Zaželi – Program zapošljavanja žena“.

Na svečanosti kojoj je nazočio i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. za projekt „Treća sreća ZA treću dob“ s ministrom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava Josipom Aladrovićem potpisao je predsjednik Lokalne akcijske grupe „Marinianis“ Slatina Mirko Rončević.

U sklopu spomenutog projekta čija je ukupna vrijednost 2.541.687,74 kuna LAG Marinianis u suradnji s partnerima na projektu, odnosno Hrvatskim zavodom za zapošljavanje , Područnim uredom Virovitica, Centrom za socijalnu skrb Slatina, Gradom Slatinom te općinama Čađavica, Sopje, Nova Bukovica i Voćin, osigurat će zapošljavanje 12 žena koje će skrbiti o korisnicima treće životne dobi.
Svečanosti u Zagrebu prisustvovala je i voditeljica LAG-a Renata Butka.
(Mihaela Feldi/Foto: LAG Marinianis)

x

Check Also

Zlato u Osijeku za Doroteju, ali i za slatinske ”Popišance”!

Fantastičan dan imali su jučer u Osijeku slatinski trkači. Naime, na velikom Ferivi polumaratonu  u ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org