NASLOVNICASPORT

Kuglači Vira najbolji na turniru za Dan grada Slatine

Jučer je u Virovitici na kuglani Tvina održan kuglački turnir povodom Dana grada Slatine. Kao i svake godine slatinski kuglači ponovno su se svojski potrudili kako bi ovaj turnir bio održan na zavidnoj razini, a prema riječima okupljenih posjetitelja i samih sudionika turnira, to im je itekako i pošlo za rukom.

Iako 30-ak kilometara udaljeni od svog matičnog grada Slatinčani su već godinama igrajući na spomenutoj kuglani stekli prave domaćinske manire pa je ovaj turnir protekao u pravom prijateljskom ozračju. Što se sportskog dijela tiče uvjerljivu pobjedu odnijeli su kuglači Šećerane Viro. Nominalni domaćini Slatinčani bili su drugi ostavivši Hvidru iza sebe na trećem mjestu za samo jedan jedini čunj.

Kuglači Vira dominirali su natjecanjem što su potvrdili s prvim i drugim mjestom u pojedinačnoj konkurenciji. Pehar namijenjen pobjedniku kući je ponio Robert Kereta dok mu se klupski kolega morao zadovoljiti drugim mjestom. Jedan od najstarijih, ali i najiskusnijih kuglača u cijeloj županiji, Mile Bičanić došao je do trećeg mjesta. U konkurenciji kuglačica dominantna je bila Marija Mađarević. Pehare i medalje najuspješnijim ekipama i pojedincima natjecanja uručio je Željko Vaška predsjednik Kuglačkog kluba Slatine.

 

Kuglački turnir za Dan grada Slatine 2019.

 

Ekipno:

 1. KK Šećerana Viro Virovitica 341
 2. KK Slatina 302
 3. KK Hvidra Virovitica 301
 4. ŽKK Sloboda Tvin Virovitica 293
 5. Auto elektrika Igor Slatina 263
 6. ŽKK Slatina                 208

 

Kuglači pojedinačno:

 1. Robert Kereta – KK Šećerana Viro 95
 2. Stipan Teskera – KK Šećerana Viro 91
 3. Mile Bičanić – Hvidra Virovitica 80

 

Kuglačice pojedinačno:

 1. Marija Mađarević – ŽKK Sloboda Tvin 94
 2. Anđelka Ćorić – ŽKK Sloboda Tvin 63
 3. Gordana Kožnjak – ŽKK Sloboda Tvin      57

dj

Foto: Damir Jukić


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org