DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Kuglači Slatine i Robert Kereta pobjednici turnira za Dan grada Slatine

Jučer je u Virovitici na kuglani Tvina održan kuglački turnir, a kojeg tradicionalno povodom Dana grada Slatine organizira Kuglački klub Slatina.

prvo mjesto na ovogodišnjem izdanju turnira osvojili su domaćini odnosno kuglači Slatine. Pehar za drugo mjesto pripao je ekipi kuglačica virovitičkog kluba Sloboda Tvin, a treće mjesto kuglačima virovitičke Hvidre. Najbolji kuglač ovog prestižnog turnira je Robert Kereta član KK Šećerana Viro. Drugi je u pojedinačnoj konkurenciji bio Stipan Gojević Zrnić (Hvidra Vt.), a treći Renato Poldrugač (Šećerana Viro).

Nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uz iskrene čestitke na ostvarenim rezultatima uručio je zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić koji je uz gradskog pročelnika Krunoslava Šaraboka došao u Viroviticu pružiti podršku kuglačima i njihovom tradicionalnom turniru.

Na svečanosti proglašenja najboljih svim sudionicima zahvalu na sudjelovanju, a Gradu Slatini  i Turističkoj zajednici grada Slatine na nemjerljivoj podršci pri organizaciji turnira,  uputio je predsjednik Kuglačkog kluba Slatina Željko Vaška.

dj

Foto: df

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button