Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Kuća Vretenaca – prva radna akcija u suradnji s JVP Grada Slatine 26. svibnja

Kuća Vretenaca – prva radna akcija u suradnji s JVP Grada Slatine 26. svibnja

Sredinom prošle godine slatinska Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac od Grada Slatine na korištenje je dobila kuću u Ulici Matije gupca 187.
Loše stanje u kojem su zatekli kuću Vretence nije obeshrabrilo, kao ni umanjilo sreću i veselje novim domom, od milja prozvanim „Kuća Vretenaca“.

Vizija je stvorena, planovi skovani, rukavi zasukani, alat spreman, a sada Vretenci mole sve Vas da pomognete ostvariti njihove snove.

Naime u suradnji i uz pomoć Javne vatrogasne postrojbe Grada Slatine, u utorak 26. svibnja s početkom u 8 sati, Vretenci organiziraju prvu radnu akciju obnove i adaptacije „Kuće Vretenaca“ kojoj se mogu pridružiti svi građani koji žele pomoći.

Radnom akcijom planirano je očistiti prostor kuće, vanjskih prostorija i dvorišta od starog namještaja, a za to je potrebno malo dobre volje, radne rukavice, stara odjeća.

Vretenci će se zajedno s vatrogascima pobrinuti za dobru i veselu radnu atmosferu, alat, dobar roštilj i potrebno osvježenje, a svce to uz obavezno pridržavanje uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Stoga, pridružite se Vretencima i slatinskim vatrogascima u prvoj radnoj Vretenac akciji adaptacije i obnove „Kuće Vretenaca“ u utorak 26.5.2020. godine od 8 sati na adresi Ulica Matije Gupca 187 i postanite dio velike Vretenac priče.

Vretenci Vas s veseljem očekuju.
(mf, Udruga Vretenac Slatina)

 

x

Check Also

Udruga Vretenac počela s provedbom projekta „Škola, mačji kašalj II“

Početak školske godine označio je, kako je i najavljeno, početak provedbe projeka „Škola, mačji kašalj ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org