DOGAĐANJANASLOVNICA

Kroz radionicu GRAS-a imena „Poslovne komunikacije Borna Jurišković podučio slatinske poduzetnike pregovaračkim tehnikama u poslovanju

Gradska razvojna agencija Slatine kao član Mreže poduzetničkih potpornih institucija (Mreža BOND) danas je putem Zoom aplikacije organizirala novu radionicu namijenjenu postojećim i budućim poduzetnicima kao i zainteresiranoj javnosti na temu „Poslovne komunikacije“.

Radionicu je pripremio i održao Borna Jurišković, savjetnik za pregovaranje koji je svoje vještine usavršio na Sveučilištu Michigan kod prof. Siedela te na obuci Chris Vossa, renomiranog FBI pregovarača te kao NLP master.

Kroz svoje radionice Borna Jurišković istaknuo je važnost poslovne komunikacije kao važnog alata u poslovanju te načine na koje se treba odnositi prema sugovorniku kao i pregovaračkim tehnikama u poslovanju.

Inače, današnji predavač Borna Jurišković ujedno je i pobjednik svjetskog natjecanja u pregovaranju.

Radionica je održana u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.
(mf, GRAS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button