DOGAĐANJANASLOVNICA

Kroz male komunalne akcije Grada Slatine u Kozice stigla nova oprema

Kroz program malih komunalnih akcija Grad Slatina nastoji udovoljiti potrebama kako mjesnih odbora, tako i pojedinih udruga i klubova koji djeluju na slatinskom području.

Tako su danas zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić i privremeni pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Marin Kokorić posjetili slatinsko prigradsko naselje Kozice.
Tom su prigodom predstavnicima Mjesnog odbora Kozice uručili novi trimer i kosilicu marke Stihl koji će im poslužiti za uređenje okoliša oko Društvenog doma u Kozicama i dječjeg igrališta iza vatrogasnog spremišta, kao i za redovito održavanje ostalih travnatih površina u nadležnosti Mjesnog odbora.

U ime MO Kozice na ovoj donaciji Grada Slatine zahvalio se predsjednik istoga Josip Cader, a tom je prigodom također izrazio zahvalu na potpori Grada koji nakon sanacije i uređenja Društvenog doma u Kozicama pomaže i daljnje opremanje te je zajedno s trimerom i kosilicom za potrebe Mjesnog odbora stigla i perilica posuđa čijom nabavom je kompletirana kuhinja u sklopu kozičkog Društvenog doma.

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić izrazio je zadovoljstvo radom Mjesnog odbora Kozice te njegovom izuzetnom suradnjom s udrugama koje djeluju na kozičkom području, a čiji članovi u zajedničkoj sinergiji pomažu jedni drugima i koriste sve alate i strojeve na korist čitavoj društvenoj zajednici.

– Drago mi je što se ovdje zaista vodi briga o uređenju okoliša te svih prostorija kojima raspolažete, ali još više što se iste zaista koriste na dobrobit svih mještana. Koliko ste aktivni svjedoče razne manifestacije i brojna druga događanja, a da vam je ovaj prostor od velikog značaja pokazuju i vaša gotovo svakodnevna druženja gdje osobito mladi mogu provoditi svoje slobodno vrijeme na kvalitetan i zanimljiv način, – zaključio je Nikolić.  

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button