DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Kreativna uskrsna radionica u slatinskom NTL-u

Novouređeni prostor NTL-ove trgovine, u samom centru Slatine, jutros je bio posebno dobro posjećen. Unatoč oblacima i kiši, od 10 do 12 sati uspješno se održala Uskrsna radionica koja je organizirana za one najmlađe.

Na samom ulazu ih je dočekao pravi uskrsni zec koji je sa sobom imao i dvije pomagačice. Djeca su se mogla zasladiti slatkišima, oslikati svoje uskrsno jaje, sami izraditi svoju uskrsnu dekoraciju i, ono najbitnije, slikati se s uskrsnim zecom i odmah dobiti sliku za uspomenu. Za nagradu su se dijelili i baloni.
 
– Jako sam sretna što smo mogli upriličiti ovakav događaj za naše mališane i vidjeti njihove osmjehe, a ushićenje na njihovim licima samo je poticaj da ovakve događaje što češće organiziramo – rekla je voditeljica poslovnice Dragana Šustić.
 
Građani koji su toga jutra odlučili obaviti kupovinu baš u ovoj poslovnici također su rado zastali kod ulaza ne bi li se slikali s uskrsnim zecom i njegovim pomagačicama.
 
U ovo preduskrsno vrijeme, kada smo užurbani i puni obveza, pravo je osvježenje zastati na takvom jednom susretu i sjetiti se da smo i mi nekad bili djeca.
 
(nm/Tekst i foto: Ratka Turk)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button