NASLOVNICASPORT

Kozice i dalje bez postignutog gola

Nakon 4.odigrana kola polako se naziru prve vidljive konture u 2.županijskoj nogometnoj ligi skupini istok.

Kao prvog favorita  natjecanja, i  to posebice nakon derbija igranog u Borovi, s pravom se sada se može proglasiti miljevačku Mladost. Naime u dvoboju do ovog kola dvije neporažene ekipe Mladost je očitala pravu nogometnu lekciju domaćim nogometašima Borove (1:4). Ipak bez obzira na trenutno ”tek” 5.mjesto na ljestvici Borova će s obzirom na igrački kadar i neupitnu kvalitetu biti ta koja će svakako konkurirati za sam vrh.

Ozbiljno shvaćeno pripremno razdoblje uz kvalitetan rad na treninzima uz ponešto osvježen igrački kadar  vratilo se klubu iz  Nove Bukovice u vidu tri pobjede i  posljedičnim plasmanom  na visoko 2.mjesto.

Sa samog vrha Dolce su u 4.kolu skinuli Bakićani kojima je to i bila prva pobjeda u prvenstvu. Nakon prvog dijela te utakmice mreže se nisu tresle, da bi u nastavku za konačno razbijanje leda i osvajanja prvih bodova mrežu Doška  pogađali Beneš, Sojka, Mlinarić, a svojim autogolom Bakićanima je pomogao i gostujući igrač Sitar.

Skoknuli smo i do Kozica gdje smo svjedočili lakoj pobjedi gostiju iz Crnca (0:3). Zanimalo nas je hoće li i Kozičani uspjeti postići prvi gol u prvenstvu i možda doći do velikog iznenađenja no itekako ozbiljna družina iz Crnca predvođena igračkim klasama Ciglara i Mužara nije dozvolila isto. Upravo je Mužar bio taj koji je već do odlaska na odmor s dva komada potopio sve ambicije domaćina, da bi Matoković početkom drugog dijela udario ”zaključni račun” na ovu utakmicu. Istina, uspjeli su Kozičani i zatresti mrežu gostiju, no slavlje strijelca Colarića bilo je kratkog vijeka jer je gol opravdano poništen zbog zaleđa. U redovima domaćina odličan je bio vratar Zagorac zahvaljujući kojemu poraz domaćina i nije bio izražen i s puno višom rezultatskom prednošću od konačnih minus tri.

Osim Kozica bez bodova je i dalje Munja koju je na domaćem terenu u Velikom Rastovcu  s minimalnih 1:0 svladao Standard. Gol vrijedan tri boda već u prvoj minuti postigao je Mihalić. (dj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button