DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Koronavirus spriječio organizaciju 7. Memorijalnog turnira u streljaštvu zračnom puškom „Ivica Špoljarić Špoljo“

I ove je godine u siječnju trebao biti organiziran Memorijalni turnir u streljaštvu zračnom puškom „Ivica Špoljarić Špoljo“, no zbog trenutne situacije vezane uz koronavirus i poštivanja mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, organizatori, Streljački klub Gornji Miholjac i GO UHDDR Slatina, sedmi po redu turnir su morali otkazati. 

Kako sjećanje na Ivicu Špoljarića Špolju ne bi palo u zaborav, predsjednik Streljačkog kluba Gornji Miholjac  Josip Kovačić i predsjednik GO UHDDR Slatina Željko Kolinger, posjetili su posljednje počivalište tragično stradalog časnika, pripadnika 136. slatinske brigade te mu polaganjem upaljenih lampiona odali počast.

– Ove godine, zbog već poznate situacije, nismo mogli organizirati memorijalni turnir u sjećanje na našeg člana Ivicu Špoljarića Špolju, ali se nadamo da će nagodinu situacija dozvoliti i da ćemo tada održati sedmi turnir u streljaštvu zračnom puškom na kojemu se natječu većinom hrvatski branitelji – rekao je predsjednik SŠ Gornji Miholjac Josip Kovačić.
(df, mf)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button